• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Wood-Mizer Nyheter

måanta, suehpeden 13. b. 2019

WOOD-MIZERS KLYVSÅGSSERIER TITAN HR4000 OCH HR6000

Klyvsågarna HR4000 och HR6000 är de främsta klyvsågarna bland Wood-Mizers utrustning för industriell skala.

Klyvsågarna TITAN HR4000 och HR6000 från Wood-Mizer finns tillgängliga i konfigurationer med ett eller två sågblad och erbjuder ultrasnabba storleksändringar under pågående sågning.  Bägge enheter är utrustade med ett elektriskt servokalibreringssystem som låter dig ändra storleken allteftersom. Det krävs bara så lite som 0,3 sekunder för att ändra storleken för varje sidobräda (beroende på tjockleken) – till och med när du matar mer än 20 stycken i minuten (beroende på längden). Resultatet blir en optimal återvinning som frigör extra material som annars skulle ha gått till spillo.


Och minst lika viktigt: för den här maskinen behöver materialet inte sorteras.


Bägge modellerna TITAN HR4000 och TITAN HR6000 är utrustade med matningssystem med hög kapacitet. Med sågblad av större modell, 101 mm och 152 mm, klarar TITAN HR4000 och HR6000 av höga matningshastigheter. Med dessa enheter kan du köra matningshastigheter mellan 60 och 80 m/min. Sågningsintagen varierar mellan 430 och 450 mm. Sågblad som är skränkta, stukade eller som har spetsar av Stellite kan användas i bägge enheter.


En in- och utmatningsbänk med platt kedja ger en aggressiv yta som kan ta emot och transportera material genom sågverket i stora och regelbundna mängder. Hängande rullar hjälper till vid in- och utmatning och säkerställer även att materialet förs rakt genom såghuvudet för en exakt sågad slutprodukt.Wood-Mizer HR4000Wood-Mizer HR6000
Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Välkommen

Välkommen till Wood-Mizers svenska nyhetsrum.

Här kan du se hur ägare av Wood-Mizer-sågverk över hela välden bidrar till att den lokala ekonomin växer, genom hållbar och lönsam timmerbearbetning.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Wood-Mizer eller om någon av artiklarna.

Jacob Mooney
PR Coordinator

Jacob Mooney
Kontakta mig

NYHETSRUMKontakt online