• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Wood-Mizer Nyheter

gaskevåhkoe, njoktjen 27. b. 2019

WOOD-MIZER SKA PRESENTERA NY SÅGVERKS- OCH TRÄBEARBETNINGSMASKINER PÅ LIGNA 2019Wood-Mizer kommer att visa upp ett nytt utbud av träbearbetningsmaskiner, klyvsågar, kantsågar och nya sågverk för både stora och små företag på LIGNA 2019-mässan som hålls från 27 till 31 maj i Hannover, Tyskland.


Wood-Mizer Industries som ju är det globala företagets europeiska huvudkontor i Polen, har en lång historia av att ha medverkat på LIGNA-mässan som hålls vartannat år i Hannover, Tyskland. På mässan visar Wood-Mizer Industries upp ett brett utbud av träbearbetningsutrustning som finns tillgängligt genom deras väl utbredda distributionsnätverk. 


Besökare hos Wood-Mizers mässtånd (FG K44) på LIGNA 2019 kommer att få beskåda nya sågverk och träbearbetningsmaskiner med högvolymskapacitet och så klart även företagets redan välkända sågverksmodeller för yrkesmässig användning. 


”Wood-Mizer hänger sig åt att förse sågverkspersonal och snickare över hela världen med den träbearbetningsutrustning de behöver för att effektivt omvandla timmer till färdiga träprodukter,” säger Darryl Floyd, VD för Wood-Mizer North America. ”LIGNA är en utmärkt möjlighet för vårt europeiska huvudkontor att visa upp vårt breda utbud av utrustning på en av världens största mässor för sågverks- och träförädlingsindustrin.”  


Under LIGNA-mässan kommer Wood-Mizer att presentera sin TITAN-serie med högvolymskapabel sågverksutrustning i sällskap av flera enskilda enheter, däribland sågverket WB2000 med brett sågband, kantverket EA3000 med skanningsfunktion samt högkapacitetskantverket EG800.


Wood Mizer visar också upp en ny produktserie med fyrsidiga hyvelmaskiner/fräsmaskiner för träförädlingsföretag. Dessa produkter gör det möjligt för små och medelstora företag att kostnadseffektivt hyvla och fräsa färdiga timmerprodukter med en minimal investering.  


Andra produkter som inte ännu offentliggjorts kommer också att visas upp på mässan, inklusive produkter som t.ex. sågverken LT15WIDE och som ger kunder ökad timmerbearbetningskapacitet samt nya horisontella klyvsågar, inklusive klyvsågen HR250 med dubbla sågblad.


Enligt LIGNAs företrädare är mässan som hålls i Hannover, Tyskland, världens största mässa för timmer- och träförädlingsindustrin. Mässan som hålls vartannat år har fler än 1 500 utställare, 93 000 besökare och 42 000 internationella gäster från branschen.
Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Välkommen

Välkommen till Wood-Mizers svenska nyhetsrum.

Här kan du se hur ägare av Wood-Mizer-sågverk över hela välden bidrar till att den lokala ekonomin växer, genom hållbar och lönsam timmerbearbetning.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Wood-Mizer eller om någon av artiklarna.

Jacob Mooney
PR Coordinator

Jacob Mooney
Kontakta mig

NYHETSRUMKontakt online