• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Wood-Mizer Nyheter

måanta, snjaltjen 1. b. 2019

WOOD-MIZER LANSERAR KANTSÅGEN EG800 MED MULTIRIP FÖR TUNGT ARBETE
Wood-Mizer har lanserat en ny TITAN EG800 manuell kantsåg – en otroligt mångsidig maskin  konstruerad för att erbjuda en tvåfaldig lösning för sågverk som behöver en mer effektiv kantsåg. 


TOPPFUNKTIONER:
Snabbt och enkelt underhåll tack vare underenheter som pluggas in.
Justerbar matningshastighet upp till 60 m/min.
Modulära rullar för tungt arbete.


Den huvudsakliga funktionen för denna robusta maskin är att kantsåga brädor som man får från en klyvsåg eller vertikal såg. Kantsågen sågar upp till 40 mm tjockt material i höga hastigheter, vilket gör den till en perfekt kompanjon till Wood-Mizers TITAN klyvsågar. Den kan även köras på långsammare matningshastigheter för att kapa upp till 100 mm tjockt material.

Kantsågen är standardutrustad med fyra sågblad, men den breda axeln kan utrustas med hur många blad som helst beroende på användarens behov. Kantsågens elektriska matningssystem finns som standard i 0–60 m/min med elektronisk styrning av den justerbara matningshastigheten.  Den drivs av en 30 kW motor, eller alternativt 37 kW, 45 kW eller 55 kW.

EG800 kan även utrustas med laser för att hjälpa till att rikta brädan. 

Oavsett dess avsedda användning är denna mångsidiga maskin otroligt robust och enkel att underhålla. En prisvärd och hårt arbetande lösning för alla sågverk!
Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Välkommen

Välkommen till Wood-Mizers svenska nyhetsrum.

Här kan du se hur ägare av Wood-Mizer-sågverk över hela välden bidrar till att den lokala ekonomin växer, genom hållbar och lönsam timmerbearbetning.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Wood-Mizer eller om någon av artiklarna.

NYHETSRUMKontakt online