• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Wood-Mizer Nyheter

gaskevåhkoe, skïereden 12. b. 2018

Wood-Mizer introducerar nytt sågverk LT15START i LT15-serienLT15START är det perfekta lågprisalternativet för grundläggande timmerbearbetning, med sin robusta konstruktion och lättanvända funktioner. Träproducenter, bönder, möbelmakare och byggare som vill spara pengar genom att såga eget virke från stockar kommer att upptäcka att LT15START överträffar deras förväntningar när det gäller ett första sågverk.

LT15START kan såga stockar med en diameter på upp till 70 cm och med en längd på upp till 5,4 m med en standardbänk. För att kunna såga längre stockar kan bänkförlängningar läggas till för att få den längd som krävs. 

Sågverket är försett med matningsmekanism och med en manuell vev för att placera sågbladet i rätt läge för nästa skär.

Sågblad med smalt skär kräver minimal energi, en 5,5 kW elmotor ger därför tillräcklig kraft för att kunna såga alla typer av trä. LT15START kan även fås med en bensinmotor på 14 hk. 

Tack vare likheterna mellan de båda produkterna kan LT15START ersätta LT10 som det perfekta sättet att starta timmerbearbetning till ett rimligt pris och med beprövad kvalitet. Sågverket LT10 kommer inte längre att erbjudas i Europa. 

Det är nu möjligt att beställa LT15START. Kontakta din lokala Wood-Mizer-återförsäljare för en offert.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Välkommen

Välkommen till Wood-Mizers svenska nyhetsrum.

Här kan du se hur ägare av Wood-Mizer-sågverk över hela välden bidrar till att den lokala ekonomin växer, genom hållbar och lönsam timmerbearbetning.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Wood-Mizer eller om någon av artiklarna.

Jacob Mooney
PR Coordinator

Jacob Mooney
Kontakta mig

NYHETSRUMKontakt online