• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Wood-Mizer Nyheter

bearjadahke, mïetsken 31. b. 2018

Få högre sågverksprestanda med Wood-Mizer LT70 WIDE - nu med WIDE-huvud och WIDE-sågblad som tillval!

Wood-Mizer introducerar nya tillval i form av WIDE-huvud och 50 mm WIDE-sågblad för det högproduktiva hydrauliska sågverket LT70.

För sågverksägare som behöver mer kapacitet finns nu LT70 med WIDE-såghuvud för sågning av stora stockar, breda plankor och breda block. WIDE-såghuvudet ökar skärets maximala bredd till 86 cm.Dessutom kan LT70 förses med WIDE-bladhjul utan räfflor, för att kunna såga med 50 mm WIDE-sågblad. Bredare bladhjul och 50 mm sågblad kan beställas antingen för ett vanligt såghuvud, eller för ett WIDE-såghuvud.

De nya tillvalen för Wood-Mizers sågverk ökar bearbetningskapaciteten för sågverksägare som behöver kunna såga extra brett och ger högre prestanda vid sågning av brett timmer.

Kapacitet vid sågning för LT70 WIDE:

- 105 cm maximal stockdiameter

- 86 cm maximal bredd vid sågning

- 78 cm maximal blockbredd

- Stocklängden beror på bänkens längd:

4,8 m - S-bänk

6,1 m - M-bänk

8,4 m - L-bänk

 ”Wood-Mizer har alltid som mål att ge timmerproducenterna de bästa produkterna och funktionerna i branschen”, säger Robert Baginski, VD för Wood-Mizer Industries. ”Det nya sågverket LT70 WIDE ger kunderna mer kapacitet för sågning av brett timmer, samtidigt som de får produktionsresultat motsvarande dyrare sågverk för sågning med brett sågblad.”

 

Besök www.woodmizer.se 

Hämta priser & info!


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Välkommen

Välkommen till Wood-Mizers svenska nyhetsrum.

Här kan du se hur ägare av Wood-Mizer-sågverk över hela välden bidrar till att den lokala ekonomin växer, genom hållbar och lönsam timmerbearbetning.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Wood-Mizer eller om någon av artiklarna.

Jacob Mooney
PR Coordinator

Jacob Mooney
Kontakta mig

NYHETSRUMKontakt online